Adelina Cristescu

Sunt Adelina Cristescu și am 28 de ani. De când eram în liceu am început să fac voluntariat și am devenit dependentă de satisfacția pe care o ai la finalul zilei știind că, datorită ție, lumea e cu un strop mai bună decât era ieri. 

Am studiat Relații Economice Internaționale la Academia de Studii Economice, iar în timpul liber făceam voluntariat într-o organizație studențească, unde m-am descoperit ca om de echipă și lider. Dar cel mai important, am înțeles că orice proiect este posibil dacă știi să aduni oamenii potriviți lângă tine și să-i organizezi. 

Primul meu loc de muncă a fost într-o companie specializată în fonduri europene. Este și direcția pe care îmi doresc să lucrez în Consiliul Județean, unde îmi propun să identific o varietate de surse de finanțare pentru proiectele județene și locale. Îmi doresc ca dezvoltarea Ilfovului să nu fie împiedicată de lipsa de finanțare, întrucât vor fi necesare investiții de anvergură în infrastructură, sănătate și educație pentru a da un imbold dezvoltării pe mai departe a Ilfovului.  Odată ce aceste probleme vor fi soluționate, vor urma natural investițiile în zonă și îmbunătățirea calității vieții oamenilor. În viitor, visez la un Ilfov verde, cu un potențial turistic pus în valoare în zona de nord cu păduri și lacuri, un punct de respiro pentru capitală și pentru turiștii care ajung în București.

Politica mi se pare nivelul ideal de la care poți schimba radical în bine viața oamenilor din jurul tău. Candidez pentru Consiliul Județean, unde doresc să-mi pun la dispoziție toată energia și cunoștințele pentru a face din Ilfov județul pe care îl putem numi cu drag „acasă”.

Sunt Adelina Cristescu și am 28 de ani. De când eram în liceu am început să fac voluntariat și am devenit dependentă de satisfacția pe care o ai la finalul zilei știind că, datorită ție, lumea e... mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/adelina_cristescu