Adrian Dinca

Motto: „Chiar şi atunci când nu sunt de acord cu ceea ce spui, mă voi lupta ca să ai dreptul să spui.” Voltaire, via Ion Raţiu


Numele meu este Adrian Dincă, am 55 de ani şi sunt de profesie inginer, absolvind Facultatea TCM din Universitatea Politehnica Bucureşti în anul 1990. Locuiesc în Popeşti-Leordeni din anul 1991, anul în care m-am căsătorit, iar din anul 2019 mi-am făcut şi „buletin de Popeşti”. Am un fiu de 24 de ani.

Am ales să candidez deoarece, după alegerile din 2016, analizând situaţia catastrofală de la vârful politicii româneşti, am ajuns la concluzia că tot dezastrul acesta mi se poate imputa şi mie, împreună cu alţi oameni cinstiţi, cu bun simț, competenţi în domeniul lor, dar care nu au vrut să se implice în politică mai mult decât prin vot. Considerând că politica este murdară, iar noi nu dorim să ne murdărim, am lăsat spaţiul politic larg deschis ticăloşilor, care au şi ajuns să deţină puterea şi administraţia în România.

Nici măcar protestele de stradă la care am participat alături de alte sute de mii de cetăţeni, nu au reuşit să împiedice clica ticăloşilor să distrugă societatea şi instituţiile pentru propriul interes personal. Atunci am luat hotărârea să mă alătur Platformei Romania 100. Imediat ce PLUS a fost înscris ca partid, am completat cererea de adeziune în decembrie 2018, devenind membru din data de 6 ianuarie 2019. 

În cadrul PLUS, am participat la ambele Convenţii Naţionale desfăşurate la Bucureşti. De asemenea, deşi destul de puţin, am participat la cele două campanii electorale desfăşurate până acum şi încerc să contribui la sudarea comunităţii locale. Consider că este timpul să înlocuim vechea clasa politică, să impunem un alt mod de a face politică și administraţie, un mod bazat pe integritate, curaj şi dedicare binelui general al societăţii.

Cred că acest lucru se va face treptat, prin implicarea noastră atât la nivel local, cât şi regional şi naţional.

Adrian Dinca

Adrian Dinca 136sc

Numele meu este Adrian Dincă, am 55 de ani şi sunt de profesie inginer, absolvind Facultatea TCM din Universitatea Politehnica Bucureşti în anul 1990. Locuiesc în Popeşti-Leordeni din anul 1991... Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/adriandinca