Sunt Ciprian Teleman și locuiesc împreună cu familia mea în județul Ilfov din 2007. Trăiesc în mijlocul unei comunități de oameni care și-au făcut aici o locuință cu gândul de a avea un loc în care să găsească echilibrul și resursele necesare pentru a se putea ocupa în liniște de activitățile profesionale, fie că acestea sunt în administrație, sănătate, educație, antreprenoriat sau companii multinaționale.

Am votat de fiecare dată pentru cei care promiteau că aceste lucruri vor deveni realitate. Mi-am dat seama, după ce pe la conducerea județului au trecut diverse echipe de politicieni, că bunele intenții nu ajung pentru a avea toți o viață de calitate și că pentru a face ca aceste lucruri să fie realitate este nevoie și de pricepere și voință politică, nu doar povești electorale. Ilfovul a devenit un loc aglomerat, în care se construiește haotic, o groapă de gunoi pentru Capitală și nu numai, un loc în care o parte a populației sărăcește, în timp ce din punct de vedere economic județul este peste media europeană,  un loc în care copiii nu pot primi o educație de calitate.
Din acest motiv am decis să sprijin inițiativa cetățenilor de aici de a se organiza politic și de a prelua administrarea locului în care trăim din mâna celor care ne-au convins că se pricep mai mult la vorbe decât la fapte.
Candidez din partea Alianței USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov și vreau să mă asigur că proiectele care ne-au fost promise devin realitate. Mă bazez pe cetățenii județului Ilfov, pe echipa de consilieri ai Alianței USR PLUS, fiecare dintre ei având o carieră de succes în domeniul privat, pe oamenii competenți și integri din aparatul CJ Ilfov, pe organizațiile non-guvernamentale din județ și pe mediul de afaceri pentru a face din Ilfov locul cu cea mai bună calitate a vieții din România, iar din consiliul județean un model de transparență și integritate pentru o instituție a statului.Îmi pun la dispoziție toată experiența dobândită în opt ani de carieră ca cercetător științific și șaisprezece ani în mediul privat, în calitate de consultant, pentru companii care acoperă tot spectrul economiei românești.

Candidez pentru un Ilfov reînnoit, în care să-ți dorești să rămâi, mai mult decât să pleci.