Vasile Doru

Sunt Vasile DORU, am 53 de ani, sunt căsătorit de 21, am 3 copii de 11,18 și 20 ani și sunt absolvent al Facultății de Drept din București. Locuiesc în Popești-Leordeni din anul 2009, iar momentan lucrez ca antreprenor în domeniul asigurărilor. 

Dacian Cioloș este modelul meu de politician și mă regasesc in cuvintele lui:  „m-am înscris în politică cu gândul să o duc până la capăt, să dau societății, nu să primesc”.

Pentru consiliul județean mi-am stabilit câteva obiective pe care voi face tot posibilul să le văd îndeplinite. În primul rând îmi doresc implementarea în instituția Consiliului Județean a standardului ISO 37001 - Sistem de Management Anti-Mită și voi susține crearea unei echipe de angajați care să îndeplinească maximul în integritate și competență. 

De asemenea voi susține crearea un departament specializat în atragerea de fonduri europene pentru a putea susține financiar toate proiectele propuse. 

Un alt aspect prioritar este reprezentat de concentrarea de investiții majore spre educație și copii. În ce privește urbanismul și dezvoltarea localităților, îmi propun să sprijinim localitățile din Ilfov pentru modificarea și actualizarea PUZ și PUD și regândirea modului în care se dezvoltă urbanistic tot județul. Voi susține pregătirea de proiecte pentru crearea unor piste lungi de biciclete pentru sport și recreere și voi susține dezvoltarea unei strategii de dezvoltare a turismului în județ prin atragerea inteligentă a investitorilor din acest domeniu.

Mă interesează de asemenea sprijinirea domeniului sănătății și aducerea spitalelor și a centrelor de permanență medicală, cât mai aproape de cetățenii județului.

Doresc extinderea și crearea de noi zone industriale, construirea de noi centre office, cu acordarea de facilități celor ce investesc în localitățile județului nostru, pentru a crește în viitor veniturile la buget pentru zona noastră și pentru a crește nivelul de trai al cetățenilor.

Pe zona de protecție a mediului, voi susține implementarea urgentă a programelor de reciclare și sancționarea celor care nu respectă legislația pentru protecția mediului, închiderea gropilor de gunoi actuale și găsirea urgentă de soluții corespunzătoare pentru acest domeniu sensibil. De asemenea, voi susține proiecte pentru realizarea de parcuri și zone verzi dar mai ales plantarea de  perdele forestiere pentru un aer mai curat în județ și capitală.

Vasile Doru

Vasile Doru 105sc

Sunt Vasile DORU, am 53 de ani, sunt căsătorit de 21, am 3 copii de 11,18 și 20 ani și sunt absolvent al Facultății de Drept din București. Locuiesc în Popești-Leordeni din anul 2009... Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/doru_vasile