Dragoș Ion

Sunt Dragoș Ion și îmi doresc că Ilfov să fie coroana verde a capitalei europene București. Locuiesc în Ilfov pentru că mi-am dorit o grădină cu... casă. Pentru că mi-am dorit să mă apropii de viața pornită de la „firul ierbii” și să mă distanțez puțin de zgomotul urban. M-am născut la casă și curtea este pentru mine spațiul în care îmi  pun în ordine gândurile și mai ales locul în care simt că respir.

Odată cu trecerea anilor am observat cum locul pe care l-am ales să fie „raiul meu” s-a aglomerat cu betoane, garduri înalte, case și blocuri construite rapid și fără un plan arhitectural coerent, devenind astfel din ce în ce mai sufocat. Sunt convins că fiecare dintre noi își dorește să se bucure de „acasă”, de calitatea aerului pe care îl respiră, de vecini civilizați și mai ales de o infrastructură demnă de un județ ce înconjoară o capitală europeană. Și pentru că toate acestea să se întâmple, pentru  a ne da ocazia să le trăim, nu doar să le dorim, este momentul să ne implicăm în viața politică și socială fără amânare. „Acum” este cel mai bun moment. 

Sunt pentru prima dată implicat politic și cred în USR PLUS!

Sunt coordonatorul unei comunități PLUS din Voluntari și am alături oameni pe care îi respect și în care cred cu tot sufletul. Sunt oameni cu valori și bun simt, oameni cu performanțe deosebite în carieră lor și care pot oricând să aducă un „plus” comunității din care fac parte. Din poziția de consilier județean îmi voi folosi experiența de manager și antreprenor pentru a pune în fapt dorințele și nevoile locuitorilor. Prioritățile mele sunt educația, mediul, infrastructura și antreprenoriatul.

Sunt Dragoș Ion și îmi doresc că Ilfov să fie coroana verde a capitalei europene București. Locuiesc în Ilfov pentru că mi-am dorit o grădină cu... casă. Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/dragos_ion