Eduard-Gabriel Vlad

Mă numesc Eduard-Gabriel VLAD și sunt născut în București la 12.10.1972. Locuiesc în Otopeni din 2019, dar din anul 2006 am luat contact cu problemele județului Ilfov. Sunt căsătorit din anul 1995 și am doi copii, o fată și un băiat, ambii majori. Sunt dublu licențiat (Drept și Inginerie) și am un master în Guvernare modernă. Mi-am început activitatea profesională la sfârșitul anului 1991 și am lucrat în cea mai mare parte și lucrez în Administrația Publică Centrală. Din cele aproximativ trei decenii de activitate, aproape un deceniu l-am desfășurat în mediul privat. De-a lungul carierei mele, în timp ce mi-am dezvoltat cunoștințele în administrarea și gestionarea diferitelor proiecte, am obținut, de asemenea, următoarele certificări, relevante și pentru funcția de Consilier Local/Consilier Județean: Certificat expert accesare fonduri structurale și de coeziune; Certificat Manager resurse umane; Certificat formator; Certificat Manager de Proiect; Certificat Manager al Sistemului de Management al Riscului; Certificat Auditor Intern în Sectorul Public etc., astfel încât îmi pot aduce contribuția în oricare dintre comisiile de specialitate. 

Am participat la multe proteste în Piața Victoriei (amintesc doar două: Colectiv și OUG 13) și am hotărât să intru în politică din dorința de a-mi pune experiența și entuziasmul în slujba comunității și vreau să-mi aduc contribuția la dezvoltarea și modernizarea comunității din care fac parte. Fiind un domeniu provocator, cred că, împreună cu dumneavoastră, putem oferi un exemplu de implicare și putem asigura condiții mai bune de trai copiilor noștri, precum și generațiilor viitoare. Sunt adeptul muncii în echipă. Sper să am ocazia să demonstrez că România se poate schimba, din aproape în aproape, într-o țară ca afară. Voi continua să depun toate eforturile necesare pentru a mă asigura că lucrurile se îndreaptă în direcția corectă. Gândul că voi găsi sprijin în dumneavoastră, mă face să spun cu convingere că nu EU, ci NOI vom putea să construim împreună o țară cu standarde europene. Sunt constant implicat în roluri care necesită atât abilități de management, cât și abilități administrative, fiind capabil să gestionez situații urgente și de criză. Ador naturalețea, ironiile subtile, oamenii veseli și cuvintele simple, dar cu impact mare. Mă caracterizează adaptabilitatea, amabilitatea, corectitudinea, loialitatea și sinceritatea.

Mă numesc Eduard-Gabriel VLAD și sunt născut în București la 12.10.1972. Locuiesc în Otopeni din 2019, dar din anul 2006 am luat contact cu problemele județului Ilfov. Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/eduard_vlad