Mihaela Ghita

Mă numesc Mihaela Ghiță și sunt fiica mijlocie a unei familii oneste și respectate ce își are rădăcinile în comuna Chiajna. Bunicii și părinții mei s-au născut în Chiajna, au trăit, au muncit și au participat la dezvoltarea acestei comunei. 

Am absolvit Școala Gimnazială în comuna Chiajna, apoi am urmat cursurile unui liceu tehnologic în București. Studiile universitare le-am finalizat cu o diplomă de economist în Marketing și Relații Economice Internaționale. După căsătorie, am locuit în București aproximativ 20 de ani, iar în urmă cu 11 ani am construit o casă în comună Roșu, unde locuiesc în prezent. 

În ultimii ani am fost martoră dezvoltării acestei comune, observând schimbările în bine, dar și deficiențele urbanismului făcut în grabă. Am simțit din plin lipsa infrastructurii, indiferența sau incompetența edililor, nereceptivi la problemele semnalate de cetățenii comunei. Toate acestea m-au determinat să nu rămân impasibilă și să îmi depun candidatura pentru poziția de consilier local. Îmi doresc să devin vocea cetățeanului de rând, să ascult nevoile lui, să-l sprijin și să-i asigur confortul. 

Deși sunt membru PLUS de puțin timp, experiență profesională și dragostea față de comuna natală, mă recomandă că fiind persoană potrivită pentru a-i reprezenta interesele și imaginea.

Mă numesc Mihaela Ghiță și sunt fiica mijlocie a unei familii oneste și respectate ce își are rădăcinile în comuna Chiajna. Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/mihaela_ghita