Oana Cambera

Sunt Oana Cambera. Avocat și antreprenor în turism, mamă, soție și voluntar. 

Timp de mai bine de 10 ani, prin prisma activităților de consultanță legală, am asistat la creșterea accelerată a urbanizării Ilfovului, cu dezvoltări imobiliare haotice, blocaje birocratice, contracte nefinalizate ori prost implementate și am pierdut ore în șir în trafic făcând naveta între București și Ilfov. Cu toate acestea, am ales Ilfov pentru că m-a atras ceea ce nu aș fi găsit în București: atmosfera micilor comunități, spațiile verzi din jurul acestora, liniștea, potențialul de dezvoltare către mici așezări smart cu respect față de natură, aer curat și siguranță.

Planurile devin realitate doar dacă în spatele lor sunt oameni responsabili care au pregătirea necesară să le înțeleagă și să le aplice. Am o experiență de peste 15 ani în consultanță legală de afaceri, fiind specializată în urmărirea beneficiilor și minimizarea riscurilor în contractare pe diferite domenii. Am de asemenea experiența antreprenorului în turism care a pornit un proiect de la zero, experiența atragerii de fonduri și implementării lor și cea a creditării. 

Am văzut cum arată alte zone metropolitane în Europa. Ilfov, alături de București, este regiunea cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor din România. Totuși, când ies din casă, nu văd asta! Aici nu avem școli suficiente sau care să ofere o bună calitate a actului educațional, străzile încă se mai inundă, unele utilități încă nu sunt accesibile, spațiile verzi nu sunt puse în valoare, calitatea aerului este deficitară, nu avem spital, încă stăm blocați în trafic. Candidez pentru a aduce către Ilfov toate oportunitățile de dezvoltare de care poate beneficia, în special prin atragerea de fonduri nerambursabile și o contractare eficientă. În orice program de dezvoltare voi urmări câteva condiții minimale: să pornim  de la realități și nevoi, să asigurăm consultarea societății civile și a segmentului de specialiști din aria respectivă și să formulăm elementele și cerințele de proiect astfel încât să asigurăm transparență și egalitate de șanse.

Curriculum Vitae

Sunt Oana Cambera. Avocat și antreprenor în turism, mamă, soție și voluntar. Timp de mai bine de 10 ani, prin prisma activităților de consultanță legală, am asistat la ... Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/oana_cambera