Raluca Grigore

Sunt Raluca Grigore și vreau ca împreună să facem din Ilfov locul în care fiecare să-și dorească să fie! Deși locuiesc în Ilfov de când m-am născut, pe parcursul copilăriei mele și până recent, mi-aș fi dorit să locuiesc în București. Pentru că educația este așa cum este în Ilfov, părinții mei m-au dat la școală în București. Pentru că nu aveam asfalt și canalizare, atunci când ploua, mama îmi punea pungi peste încălțăminte ca să ajung curată la școală și să nu râdă ceilalți colegi de mine.  

22 de ani mai târziu, lucrurile stau tot așa la noi în Ilfov! Poate lucrurile au mai evoluat pe ici, pe colo, dar administrațiile locale și județene au ratat momente la rând pentru dezvoltarea județului nostru.

Cred cu tărie că acum este momentul în care fiecare dintre noi poate face o diferență, prin implicarea în societate. Am ales să candidez pe lista USR PLUS pentru Consiliul Județean Ilfov pentru că îmi doresc ca fiecare locuitor să aibă oportunitățile de care are nevoie la el în județ.

Sunt pasionată de sport și voluntariat sportiv și am avut ocazia să fiu manager de voluntari pentru 3 Campionate Europene desfășurate la noi în țară. În ultimii 3 ani de zile am fost alături de 36 de români din Diaspora care și-au deschis propria afacere în România. Din octombrie 2018 construiesc organizația PLUS Ilfov și este pentru prima dată când mă bucur că stau în Ilfov. În tot ceea ce fac, caut să mă implic în proiecte cu sens. Rolul de consilier județean consider că este cel din care pot contribui la dezvoltarea de proiecte pentru victimele violenței domestice și de gen, dar și pentru persoane din alte categorii defavorizate. Pe lângă această prioritate, îmi doresc să creez mai multe oportunități pentru tineri în Ilfov, dar și pentru cetățenii care își doresc să facă sport aproape de casă.

Sunt Raluca Grigore și vreau ca împreună să facem din Ilfov locul în care fiecare să-și dorească să fie! Deși locuiesc în Ilfov de când m-am născut... Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/raluca_grigore