Vlad-Alexandru Răpișcă

Numele meu este VLAD RAPISCA, am 44 de ani, sunt căsătorit și am o fetiță de 5 ani. Locuiesc în Voluntari și am buletin de Ilfov de 5 ani. Am studii de inginer de construcții civile, industriale și agricole și lucrez exclusiv în domeniul privat de aproximativ 24 de ani, încă din timpul facultății. 

Am ocupat și ocup diverse poziții de management în diverse companii românești și internaționale, în principal din domeniul imobiliar. Am o experiență bogată în domeniul construcțiilor și dezvoltării de proiecte imobiliare (retail, office, industrial si residential). De aproximativ 15 ani m-am ocupat cu dezvoltarea proiectelor imobiliare, de la achizitie teren, autorizare, construire, predare către client sau operare. În urma acestei experiențe am luat contact îndeaproape cu UAT-urile și diverse alte autorități (CJ-uri, Ministere, Mediu, Apele Române, Autoritatea Aeronautică, CNAIR, ANCPI, SNCFR, Electrica, Transgaz, ISU, furnizori utilități etc.) în vederea obținerii autorizațiilor și avizelor necesare dezvoltării proiectelor în care am fost implicat. De asemenea am fost nevoit să învăț legislația în vigoare pe diversele domenii în care am activat. Așadar, punctele mele forte sunt în domenii legate de mediu, ISU, ANCPI, infrastructură (drumuri, soluții  de trafic), utilitati, urbanism, construcții, legislație, etc.

Sunt printre primii membrii care s-au înscris în filiala PLUS Voluntari, am participat la organizarea ședințelor organizației locale și sunt membru în biroul de conducere al uneia dintre comunitățile PLUS din Voluntari. La alegerile euro-parlamentare și prezidențiale m-am implicat prin promovarea alianței prin online, cunoștințe,  prieteni, asociație de locatari. Până la înscrierea în PLUS, nu am făcut parte din nicio altă formațiune politică.

 

Situația politico-economică din ultimii 30 de ani și faptul ca am devenit părinte m-au determinat să intru într-un partid politic și am ales PLUS pentru a avut un mesaj apropiat de valorile morale pe care le am. Sper să-mi aduc aportul prin experiența pe care am acumulat-o până acum și să pot schimba în primul rând mentalități, pentru că sunt convins că se poate face politică și altfel. 

Îmi doresc sa avem „o țară ca afară”, unde oamenii să respecte în primul rând legiile statului, iar statul să-și  protejeze cetățenii și proprietatea, oferindu-le urbanizare, infrastructura, locuri de muncă, acces la sănătate, educație și cultură, un mediu nepoluat și, nu în ultimul rând, o legislație care să le permită creșterea nivelului de trai.

Numele meu este VLAD RAPISCA, am 44 de ani, sunt căsătorit și am o fetiță de 5 ani. Locuiesc în Voluntari și am buletin de Ilfov de 5 ani. Mai mult: https://www.ciprianteleman.ro/vlad_rapisca